Σινέντ Ο’ Κόνορ: Από φυσικά αίτια ο θάνατος της τραγουδίστριας

Σινέντ Ο’ Κόνορ: Από φυσικά αίτια ο θάνατος της τραγουδίστριας

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της τον περασμένο Ιούλιο σε ηλικία μόλις 56 ετών

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από φυσικά αίτια πέθανε η Ιρλανδή τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της τον περασμένο Ιούλιο σε ηλικία 56 ετών.

«Επιβεβαιώνεται ότι η Ο’ Κόνορ πέθανε από φυσικά αίτια. Ως εκ τούτου, ο ιατροδικαστής έχει σταματήσει την ενασχόληση με τον θάνατό της», ανέφερε το γραφείο του ιατροδικαστή.

Στις 26 Ιουλίου, η τραγουδίστρια του «Nothing Compares 2 U» βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο με τον θάνατό της να διαπιστώνεται επί τόπου. Τότε, η βρετανική αστυνομία είχε δηλώσει ότι δεν αντιμετώπιζε τον θάνατό της ως ύποπτο. Ως εκ τούτου, η υπόθεση είχε παραπεμφθεί στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες για να καθοριστεί η αιτία θανάτου. 

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας Σινέντ», είχε ανακοινώσει η οικογένειά της. «Η οικογένειά της και οι φίλοι της είναι συντετριμμένοι και έχουν ζητήσει ιδιωτικότητα σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές». 

Με πληροφορίες από Variety

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT