Τραμπ: Κίνδυνος χάους στις ΗΠΑ αν συνεχιστούν οι διώξεις εναντίον μου

Τραμπ: Κίνδυνος χάους στις ΗΠΑ αν συνεχιστούν οι διώξεις εναντίον μου

Υποστήριξε ότι οι νομικές διαδικασίες εις βάρος του έχουν πολιτική χροιά

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε σήμερα ότι η άσκηση διώξεων εις βάρος ενός πρώην προέδρου της χώρας κινδυνεύει να σκορπίσει «χάος» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πέντε μήνες αφότου δήλωσε αθώος, υποστηρίζοντας πως δεν αποπειράθηκε να ανατρέψει παράνομα τα αποτελέσματα των εκλογών του 2020, ο Τραμπ έφθασε νωρίτερα σήμερα στο ομοσπονδιακό Εφετείο της Ουάσιγκτον, όπου αναμένεται να εξετάσει το αίτημά του για ποινική ασυλία ως πρώην πρόεδρος.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ άδικο όταν ένας πολιτικός αντίπαλος διώκεται από το υπουργείο Δικαιοσύνης, το υπουργείο Δικαιοσύνης [του Δημοκρατικού προέδρου Τζο] Μπάιντεν», τόνισε μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Αναφερόμενος στις δυσμενείς για τον Μπάιντεν δημοσκοπήσεις, ο Τραμπ, που είναι φαβορί για να είναι υποψήφιος των Ρεπουμπλικaνών στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, υποστήριξε ότι οι νομικές διαδικασίες εις βάρος του έχουν πολιτική χροιά. 

«Αυτές θα βυθίσουν τη χώρα στο χάος […]. Αυτό είναι ένα πολύ κακό προηγούμενο και όπως έχουμε πει, θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας», συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT