Ερντογάν: «Η Τουρκία είναι μεγαλύτερη από τα σύνορά της»

Ερντογάν: «Η Τουρκία είναι μεγαλύτερη από τα σύνορά της»

«Από τα Βαλκάνια μέχρι τον Καύκασο και από τον Βορρά μέχρι τα βάθη της Αφρικής», απλώνονται, σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, η «επιρροή» αλλά και οι «ευθύνες» της χώρας του

47" χρόνος ανάγνωσης

«Από τα Βαλκάνια μέχρι τον Καύκασο και από τον Βορρά μέχρι τα βάθη της Αφρικής», απλώνονται, σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, η «επιρροή» αλλά και οι «ευθύνες» της χώρας του.

Μιλώντας σε Τούρκους νομάρχες, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι «η Τουρκία δεν είναι μια χώρα που περιορίζεται μόνο στα σύνορά της». «Το έθνος μας δεν είναι υπεύθυνο μόνο για ό,τι συμβαίνει εντός αυτών των συνόρων. Η σφαίρα επιρροής και ευθύνης της Τουρκίας και του έθνους μας είναι πολύ πιο ευρεία. Τα μάτια και οι καρδιές δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε μια αχανή γεωγραφία από τα Βαλκάνια μέχρι τον Καύκασο, από το κέντρο της Ασίας μέχρι τον Νότο και την Ανατολή, από τον Βορρά μέχρι τα βάθη της Αφρικής, είναι στραμμένα προς εμάς», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT