Ρωσία: Φωτιά σε αποθήκες πετρελαίου στο Μπριάνσκ από ουκρανικό ντρόουν

Ρωσία: Φωτιά σε αποθήκες πετρελαίου στο Μπριάνσκ από ουκρανικό ντρόουν

Ουκρανικό ντρόουν καταρρίφθηκε μέσω ηλεκτρονικού πόλεμου στην περιοχή του Μπριάνσκ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ουκρανικό ντρόουν καταρρίφθηκε μέσω ηλεκτρονικού πόλεμου στην περιοχή του Μπριάνσκ στη νότια Ρωσία, αλλά πριν καταστραφεί έριξε πυρομαχικά σε αποθήκη πετρελαίου που ανεφλέγη, σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Από τη φωτιά που ξέσπασε στην αποθήκη πετρελαίου Κλιντσόφσκ δεν υπήρξαν θύματα, ενώ έχουν σπεύσει πυροσβέστες στο σημείο της πυρκαγιάς, όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Αλεξάντερ Μπογκομάζ στο κανάλι του στο Telegram.

«Ουκρανοί τρομοκράτες προσπάθησαν να επιτεθούν σε στόχους στην πόλη Κλίντσι χρησιμοποιώντας UAV. Ενα μη επανδρωμένο αεροσκάφος καταπνίγηκε από τα εργαλεία ηλεκτρονικού πολέμου του ρωσικού υπουργείου Αμυνας. Οταν ο εναέριος στόχος καταστράφηκε, πυρομαχικά ρίφθηκαν στο έδαφος της αποθήκης πετρελαίου Κλίντσι. Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, δεν υπήρξαν θύματα. Υπήρξε πυρκαγιά στις δεξαμενές», κατά τον Ρώσο περιφερειάρχη.

«Αυτή τη στιγμή, συνεργεία πυροσβεστικής και διάσωσης της κύριας διεύθυνσης του υπουργείου Εκτακτης Ανάγκης της Ρωσίας αντιμετωπίζουν την πυρκαγιά του Μπριάνσκ», έγραψε ο κ. Μπογκομάζ.

Ο περιφερειάρχης ανέφερε ότι έχουν σπεύσει 13 πυροσβεστικά οχήματα.

Πηγή: Reuters, RIA Novosti

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT