Το Ισραήλ επέτρεψε να περάσουν τουλάχιστον 400 φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας στη βόρεια Γάζα

Το Ισραήλ επέτρεψε να περάσουν τουλάχιστον 400 φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας στη βόρεια Γάζα

Οι ισραηλινές αρχές επέτρεψαν σε περισσότερα από 400 φορτηγά να εισέλθουν τις τελευταίες εβδομάδες

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ισραηλινές αρχές επέτρεψαν σε περισσότερα από 400 φορτηγά που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια να εισέλθουν στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας τις τελευταίες εβδομάδες.

Σχετική ενημέρωση παρείχε σήμερα Παρασκευή το Γραφείο Συντονισμού Δραστηριοτήτων της Ισραηλινής Κυβέρνησης στα Παλαιστινιακά Εδάφη (COGAT), που υπάγεται στο υπουργείο Αμυνας του εβραϊκού κράτους.

«Τις τελευταίες εβδομάδες, περισσότερα από 400 φορτηγά που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια παραδόθηκαν επιτυχώς στη βόρεια Γάζα», ανέφερε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο X.

Τα φορτία ανθρωπιστικής βοήθειας κατευθύνθηκαν στις δομές του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη βόρεια Γάζα καθώς και στο νοσοκομείο Σίφα, αναφέρεται στην ανάρτηση.

«Το Ισραήλ δεν έχει και δεν πρόκειται να παρέμβει στην παροχή τροφίμων ή οποιασδήποτε άλλης ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους της Γάζας», προσθέτει το COGAT, όπως κάνει στερεοτυπικά σε κάθε σχετική ανάρτησή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT