Η Ρωσία κάλεσε τη Χαμάς να απελευθερώσει τους ομήρους

Η Ρωσία κάλεσε τη Χαμάς να απελευθερώσει τους ομήρους

«Επιμείναμε στην ανάγκη να απελευθερωθούν γρήγορα όλοι οι άμαχοι που αιχμαλωτίστηκαν κατά τις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου», δήλωσε το υπουργείο Εξωτερικών

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ρωσική διπλωματία κάλεσε την Παρασκευή τη Χαμάς, κατά τη διάρκεια συνομιλιών στη Μόσχα, να απελευθερώσει όλους τους ομήρους, εκτιμώντας ότι η ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα «έχει λάβει καταστροφικές διαστάσεις».

«Επιμείναμε στην ανάγκη να απελευθερωθούν γρήγορα όλοι οι άμαχοι που αιχμαλωτίστηκαν κατά τις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου και κρατούνται από τις παλαιστινιακές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων τριών Ρώσων πολιτών», δήλωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

Η δήλωση γίνεται μετά τη συνάντηση του υφυπουργού Εξωτερικών Μιχαήλ Μπογκντάνοφ και του μέλους του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, Μούσα Αμπού Μαρζούκ.

Νωρίτερα το υπουργείο Εξωτερικών είχε ανακοινώσει ότι αντιπροσωπεία μελών της ισλαμιστικής οργάνωσης πραγματοποιεί επίσκεψη στη Ρωσία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT