Απορρίφθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη για ειδική άδεια ορκωμοσίας

Απορρίφθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη για ειδική άδεια ορκωμοσίας

Το Ειδικό Δικαστήριο Κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος και Διαφθοράς, GJKKO, απέρριψε το αίτημα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ειδικό Δικαστήριο Κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος και Διαφθοράς, GJKKO, απέρριψε το αίτημα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη να ορκιστεί ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου, σήμερα 29 Ιανουαρίου, όπως αναφέρει το himara.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για την υπόθεση Μπελέρη έχουν απορριφθεί πολλά αιτήματα προκειμένου να ορκιστεί. Αρχικά το αίτημά του μεταφέρθηκε από το Ειδικό Δικαστήριο σε αυτό του Δυρραχίου.

Αφού τα δύο θεσμικά όργανα κήρυξαν αναρμοδιότητα για την εξέταση του αιτήματος του Φρέντι Μπελέρη, το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε ότι αυτή η απόφαση έπρεπε να ληφθεί από το GJKKO. Το τελευταίο δεν έδωσε στον Μπελέρη την άδεια να ορκιστεί, απόφαση που επικυρώθηκε και σήμερα από το Εφετείο του GJKKO.

Πηγή: himara.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT