Ντόναλντ Τραμπ: Ο Μπάιντεν «πρέπει να περάσει τεστ γνωστικών ικανοτήτων»

Ντόναλντ Τραμπ: Ο Μπάιντεν «πρέπει να περάσει τεστ γνωστικών ικανοτήτων»

Να υποβληθεί σε εξετάσεις γνωστικών ικανοτήτων κάλεσε ο Ντόναλντ Τραμπ την Πέμπτη τον πρόεδρο των ΗΠΑ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να υποβληθεί σε εξετάσεις γνωστικών ικανοτήτων κάλεσε ο Ντόναλντ Τραμπ την Πέμπτη τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, διαβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος «αρίστευσε» σε αυτό το τεστ.

«Θα πρέπει να περάσει τεστ γνωστικών ικανοτήτων» έγραψε σε ανάρτησή του ο 77χρονος πρώην πρόεδρος, ο οποίος είναι το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου. «Ισως έτσι δούμε γιατί παίρνει τόσο φρικτές αποφάσεις», πρόσθεσε.

Την Τετάρτη, ο Τζο Μπάιντεν υποβλήθηκε στο ετήσιο τσεκ απ του και οι γιατροί έκριναν ότι είναι «ικανός» να κυβερνά. Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο γιατρός του δεν έκρινε σκόπιμο να υποβληθεί σε τεστ γνωστικών ικανοτήτων.

Ο Δημοκρατικός πρόεδρος απάντησε στις επιθέσεις του αντιπάλου του στην πλατφόρμα Χ, αναρτώντας ένα βίντεο όπου ο Τραμπ κάνει σαρδάμ σε πρόσφατες ομιλίες του. «Ντόναλντ, αγόρι μου, ξαναπαίξε το βίντεο», έγραψε στη λεζάντα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT