Φον ντερ Λάιεν: «Καταδικάζω τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Μητσοτάκη»

Φον ντερ Λάιεν: «Καταδικάζω τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Μητσοτάκη»

«Κανείς δεν εκφοβίζεται από αυτή τη νέα απόπειρα τρομοκρατίας. Σίγουρα όχι οι δύο ηγέτες που ήταν εκεί ή ο γενναίος λαός της Ουκρανίας», δήλωσε η πρόεδρος της Κομισιόν

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ισχυρή καταδίκη της στη σημερινή επίθεση στην Οδησσό, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ελληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εκφράζει με ανάρτησή της στην πλατφόρμα X, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν.

«Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο τη φαύλη επίθεση της Ρωσίας στην Οδησσό στη διάρκεια της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συνάντησής του με τον Βολοντίμιρ Ζελενσκι», αναφέρει.

Προσθέτει δε πως «κανείς δεν εκφοβίζεται από αυτή τη νέα απόπειρα τρομοκρατίας. Σίγουρα όχι οι δύο ηγέτες που ήταν εκεί ή ο γενναίος λαός της Ουκρανίας».

«Στεκόμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας περισσότερο από ποτέ», τονίζει η πρόεδρος της Κομισιόν.

«Η επίθεση στην Οδησσό κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι άλλο ένα σημάδι της δειλής τακτικής της Ρωσίας στον επιθετικό της πόλεμο κατά της Ουκρανίας» ανέφερε νωρίτερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT