Μπάιντεν: Δεν αποκλείει ντιμπέιτ με τον Τραμπ – «Εξαρτάται από τη συμπεριφορά του»

Μπάιντεν: Δεν αποκλείει ντιμπέιτ με τον Τραμπ – «Εξαρτάται από τη συμπεριφορά του»

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός ντιμπέιτ με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίστηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος των ΗΠΑ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός ντιμπέιτ με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίστηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, κατά την αναχώρησή του από την Ουάσιγκτον για τη Φιλαδέλφεια, ο 81χρονος Αμερικανός πρόεδρος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, σημειώνοντας πως «εξαρτάται από τη συμπεριφορά του» (σ.σ. του Τραμπ).

Λίγα 24ωρα νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε πως είναι έτοιμος να συμμετάσχει σε τηλεμαχίες με τον Δημοκρατικό αντίπαλό του, «οπουδήποτε, οποτεδήποτε».

«Είναι σημαντικό, για το καλό της χώρας μας, ο Τζο Μπάιντεν και εγώ να συζητήσουμε ζωτικής σημασίας θέματα για την Αμερική και τον αμερικανικό λαό», ανέφερε ο τέως πρόεδρος μέσω του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, ο επαναληπτικός αγώνας του τέως προέδρου, 77 ετών, και του απερχόμενου, 81 ετών, δεν προκαλεί ακριβώς ενθουσιασμό στο εκλογικό σώμα.

Υπενθυμίζεται πως κατά τα έτη διεξαγωγής των εκλογών, η Επιτροπή για τις προεδρικές τηλεμαχίες συνήθως διοργανώνει τρία ντιμπέιτ. 

Στις εκλογές του 2020, μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ, οι υποψήφιοι πραγματοποίησαν δύο ντιμπέιτ, ενώ η τρίτη τηλεμαχία ακυρώθηκε.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT