Γάζα: Το Ισραήλ αναφέρει ότι σκότωσε τον υπ. αριθμόν 3 στην ηγεσία της Χαμάς

Γάζα: Το Ισραήλ αναφέρει ότι σκότωσε τον υπ. αριθμόν 3 στην ηγεσία της Χαμάς

Την εκτέλεση επιτελικού στελέχους της Χαμάς ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εκτέλεση επιτελικού στελέχους της Χαμάς ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ (IDF), κάνοντας λόγο για τον τρίτο τη τάξει αρχηγό της ένοπλης παλαιστινιακής οργάνωσης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ισραηλινός Τύπος, αεροπορικό πλήγμα των ισραηλινών δυνάμεων σκότωσε τον Μαρουάν Ισα το περασμένο Σάββατο.

Οπως αναφέρεται, ο Ισα σκοτώθηκε στη Νουσιράτ, στην κεντρική Γάζα, κατά τη διάρκεια πλήγματος από αέρος στην περιοχή.

Η Χαμάς αναζητούσε τις τελευταίες ώρες τον Ισα χωρίς αποτέλεσμα, ανέφεραν παλαιστινιακές πηγές στην ισραηλινή εφημερίδα Maariv.

Επιπλέον στην κεντρική Γάζα, ο ισραηλινός στρατός εξολόθρευσε 15 στελέχη της Χαμάς μέσω εμπλοκών από κοντά, πυρών ελεύθερων σκοπευτών και αεροπορικών επιδρομών, δήλωσαν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις τη Δευτέρα.

Γάζα: Το Ισραήλ αναφέρει ότι σκότωσε τον υπ. αριθμόν 3 στην ηγεσία της Χαμάς-1

Τα ισραηλινά στρατεύματα εντόπισαν έναν πυρήνα τρομοκρατών που μετέφερε ύποπτα όπλα από ένα στρατιωτικό συγκρότημα της Χαμάς στην περιοχή.

Μετά την παρατήρηση των επακόλουθων δραστηριοτήτων του ο πυρήνας αυτός της Χαμάς εξαλείφθηκε από ένα χτύπημα από αεροσκάφος των IDF, σημείωσε ο στρατός.

Πηγή: The Jerusalem Post

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT