Θρίλερ με τον θάνατο του αντιπροέδρου της ρωσικής Lukoil

Θρίλερ με τον θάνατο του αντιπροέδρου της ρωσικής Lukoil

Φέρεται να εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο γραφείο του. Είναι το τέταρτο στέλεχος της Lukoil που βρίσκεται νεκρό μέσα σε ενάμισι έτος

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν τον αιφνίδιο θάνατο του Βιτάλι Ρομπέρτους, αντιπροέδρου του γίγαντα πετρελαίου και φυσικού αερίου της χώρας Lukoil, γράφοντας ότι το ανώτατο στέλεχος έθεσε τέρμα στη ζωή του, στο γραφείο του αυτή την εβδομάδα.

«Είχαν περάσει αρκετές ώρες και δεν απαντούσε στο τηλέφωνό του. Οι υπάλληλοι αποφάσισαν να πάνε στο γραφείο του και βρήκαν το πτώμα του (…) Είχε εργαστεί στην εταιρεία για περίπου 30 χρόνια», έγραψε η σελίδα Baza στο Telegram.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Lukoil είχε γνωστοποιήσει τον θάνατο του 54χρονου Ρομπέρτους στις 12 Μαρτίου. 

Ο Ρομπέρτους είναι το τέταρτο στέλεχος της Lukoil και ο τελευταίος σε έναν μακρύ κατάλογο μεγιστάνων και δισεκατομμυριούχων που καταλήγουν νεκροί, από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022.

Ο Αλεξάντερ Σούμποτιν, 43 ετών και ηγετικό στέλεχος της Lukoil, είχε βρεθεί νεκρός τον Μάιο του 2022 στο υπόγειο ενός σπιτιού στην πόλη Μιτίτσι από καρδιακή προσβολή που φέρεται να προκλήθηκε από φάρμακα.

Ο πρώην πρόεδρος της Lukoil Ράβιλ Μαγκάνοφ, 67 ετών, έχασε τη ζωή του τον Σεπτέμβριο του 2022 μετά από πτώση από παράθυρο του Κεντρικού Κλινικού Νοσοκομείου της Μόσχας.

Στα τέλη Οκτωβρίου 2023, ο Βλαντιμίρ Νεκράσοφ, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Lukoil, πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια, όπως είχε ανακοινώσει η εταιρεία, σε ηλικία 66 ετών.

Με πληροφορίες από Euronews

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT