Ρωσία – προεδρικές εκλογές: Ο Πούτιν ψήφισε ηλεκτρονικά (βίντεο)

Ρωσία – προεδρικές εκλογές: Ο Πούτιν ψήφισε ηλεκτρονικά (βίντεο)

Τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών θα ανακοινωθούν επισήμως το βράδυ της Κυριακής. Είναι, ωστόσο, ήδη σαφές ότι ο Πούτιν θα εξασφαλίσει μια νέα εξαετή θητεία στην προεδρία

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τριήμερη διαδικασία (15-17 Μαρτίου) εκλογής προέδρου ξεκίνησε σήμερα στη Ρωσία, με τον 71χρονο Πούτιν να είναι ωστόσο ήδη «δεδομένος» ως νικητής.

Ο νυν πρόεδρος ο οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του απέναντι σε άλλους τρεις προεδρικούς υποψηφίους, ψήφισε σήμερα, κατά την πρώτη ημέρα των προεδρικών εκλογών.

Στα πλάνα που μετέδωσε η ρωσική δημόσια τηλεόραση, ο Πούτιν παρουσιάζεται να κάθεται μπροστά σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή στην οικία του στο Νόβο Ογκαριόβο έξω από τη Μόσχα για να ψηφίσει ηλεκτρονικά. 

Τα αποτελέσματα των ρωσικών προεδρικών εκλογών αναμένεται να ανακοινωθούν επισήμως το βράδυ της Κυριακής, 17 Μαρτίου. Είναι, ωστόσο, ήδη σαφές ότι ο 71χρονος Πούτιν θα εξασφαλίσει μια νέα εξαετή θητεία στην προεδρία.

Με πληροφορίες από Reuters, AFP, AP

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT