EasyJet: Αναστέλλει τις πτήσεις προς το Τελ Αβίβ έως τον Οκτώβριο

EasyJet: Αναστέλλει τις πτήσεις προς το Τελ Αβίβ έως τον Οκτώβριο

«Στους πελάτες που έχουν κάνει κράτηση, προσφέρονται επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους επιστροφής χρημάτων», σημειώνεται σε ανακοίνωση της βρετανικής εταιρείας

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αναστολή όλων των πτήσεων προς το Τελ Αβίβ έως τις 27 Οκτωβρίου, προχωράει η βρετανική αεροπορική εταιρεία EasyJet, επικαλούμενη την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Μέση Ανατολή, μετά την ιρανική επίθεση του περασμένου Σαββατοκύριακου στο Ισραήλ.

«Ως αποτέλεσμα της εξελισσόμενης κατάστασης στο Ισραήλ, η EasyJet έλαβε την απόφαση να αναστείλει τις πτήσεις προς το Τελ Αβίβ για το υπόλοιπο της καλοκαιρινής περιόδου», τονίζεται σε ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους.

«Στους πελάτες που έχουν κάνει κράτηση για κάποια πτήση μέχρι αυτή την ημερομηνία, προσφέρονται επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους επιστροφής χρημάτων», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Μία ημέρα νωρίτερα, η εταιρεία είχε αναστείλει προσωρινά «τις πτήσεις της προς και από το Τελ Αβίβ έως την 21η Απριλίου», σημειώνοντας πως «η ασφάλεια των επιβατών και των πληρωμάτων μας αποτελεί πάντα απόλυτη προτεραιότητα».

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT