Ο Μπάρον Τραμπ δεν θα συμμετάσχει τελικά στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών – Η ανακοίνωση της Μελάνια

Ο Μπάρον Τραμπ δεν θα συμμετάσχει τελικά στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών – Η ανακοίνωση της Μελάνια

Ο 18χρονος θα ήταν ένας από τους 41 αντιπροσώπους από τη Φλόριντα στο εθνικό συνέδριο - όπου αναμένεται να ορίστεί επισήμως ο Ντόναλντ Τραμπ υποψήφιος του κόμματος στις προεδρικές εκλογές.

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μπάρον Τραμπ, ο νεότερος γιος του πρώην προέδρου, δεν θα συμμετέχει τελικά ως εκπρόσωπος της Φλόριντα στο προσεχές συνέδριο του ρεπουμπλικανικού κόμματος, όπως γνωστοποίησε το γραφείο της μητέρας του και πρώην πρώτης Κυρίας, Μελάνια Τραμπ

«Παρότι ο Μπάρον είχε την τιμή να επιλεγεί ως εκπρόσωπος από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα στη Φλόριντα, με λύπη του δεν αποδέχεται την πρόσκληση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Όπως είχε δηλώσει την περασμένη Τετάρτη ο επικεφαλής του κόμματος στη Φλόριντα, Έβαν Πάουερ, ο 18χρονος θα ήταν ένας από τους 41 αντιπροσώπους από τη Φλόριντα στο εθνικό συνέδριο, όπου το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα θα προτείνει επίσημα τον πατέρα του ως υποψήφιο πρόεδρο για τις γενικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Μπάρον Τραμπ δεν θα συμμετάσχει τελικά στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών – Η ανακοίνωση της Μελάνια-1
Ο Μπάρον, ο «βενιαμίν» των Τραμπ, έκλεισε τα 18 τον Μάρτιο και τελειώνει το λύκειο την επόμενη εβδομάδα – Φωτ.: REUTERS/Loren Elliott/File Photo

O Μπάρον, ο οποίος κατά τη θητεία του πατέρα του στον Λευκό Οίκο, αλλά και αργότερα, έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έκλεισε τα 18 τον Μάρτιο και τελειώνει το λύκειο την επόμενη εβδομάδα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες, Παρασκευή στην εκπομπή Kayal and Company στο Talk Radio 1210 WPHT της Φιλαδέλφειας, ο Ντόναλντ Τραμπ ρωτήθηκε σχετικά με την ένταξη του Μπάρον στην αντιπροσωπεία της Φλόριντα. «Είναι πραγματικά ένας σπουδαίος μαθητής. Και του αρέσει η πολιτική», δήλωσε ο Τραμπ. «Είναι κάπως αστείο. Μερικές φορές με συμβουλεύει: “Μπαμπά, αυτό είναι που πρέπει να κάνεις”».

Οι άλλοι γιοι του Τραμπ, ο Έρικ και ο Ντον Τζούνιορ, όπως και η κόρη του Τίφανι θα είναι παρόντες στο συνέδριο.

Το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στο Μιλγούκι, αναμένεται να ορίσει επισήμως τον Ντόναλντ Τραμπ υποψήφιο του κόμματος στις προεδρικές εκλογές. Όπως και το 2020 ο Τραμπ θα έχει αντίπαλό του στις 5 Νοεμβρίου τον Τζο Μπάιντεν.

Πηγή: Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT