Eurovision 2024: «Πιθανή η απαγγελία κατηγοριών στον Ολλανδό τραγουδιστή»

Eurovision 2024: «Πιθανή η απαγγελία κατηγοριών στον Ολλανδό τραγουδιστή»

Ο Joost Klein είναι πιθανό να κατηγορηθεί για απειλές, έπειτα από καταγγελία γυναίκας μέλους του συνεργείου παραγωγής. Εκπρόσωπος της σουηδικής αστυνομίας δήλωσε ότι η απόφαση αναμένεται να ληφθεί «εντός λίγων εβδομάδων»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υποψήφιος της Ολλανδίας στη Eurovision, Joost Klein, ο οποίος αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό, λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Σαββάτου, είναι πιθανό να κατηγορηθεί για απειλές, όπως ανέφερε τη Δευτέρα η σουηδική αστυνομία.

Ο Ολλανδός καλλιτέχνης αποκλείστηκε από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, έπειτα από καταγγελία που έγινε από γυναίκα μέλος του συνεργείου παραγωγής, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Eνωση (EBU). 

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τζίμι Μόντιν, δήλωσε στο Associated Press ότι η έρευνά για το περιστατικό έχει ολοκληρωθεί και πως η απόφαση αναμένεται να ληφθεί «εντός λίγων εβδομάδων». Ωστόσο, δε διευκρίνισε τη φύση των απειλών, για τις οποίες κατηγορείται ο Ολλανδός καλλιτέχνης.

Σύμφωνα με τη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, η οποία επικαλείται ανώνυμη πηγή, ύστερα από την εμφάνισή του στον ημιτελικό της Πέμπτης, ο Joost Klein ζήτησε, λόγω άγχους, να σταματήσουν να τον φωτογραφίζουν. Κάποια στιγμή, μία φωτογράφος τον πλησίασε και εκείνος φέρεται να σήκωσε το χέρι του και να της όρμησε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Πηγή: Associated Press

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT