Ερντογάν: Το Ισραήλ δεν θα σταματήσει στη Γάζα, η Χαμάς είναι η εμπροσθοφυλακή της Ανατολίας

Ερντογάν: Το Ισραήλ δεν θα σταματήσει στη Γάζα, η Χαμάς είναι η εμπροσθοφυλακή της Ανατολίας

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό της Χαμάς που αγωνίζεται για την ανεξαρτησία των εδαφών της και ταυτόχρονα υπερασπίζεται την Ανατολία», τόνισε ο Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, όπου ανέβασε τους τόνους κατά του Ισραήλ.

«Αδέλφια μου, τώρα μας επικρίνουν έξω και μέσα επειδή υποστηρίζουμε τη Χαμάς. Δεν έχετε συνείδηση, δεν έχετε έλεος; Μη νομίζετε ότι το Ισραήλ θα σταματήσει στη Γάζα, μη νομίζετε ότι η Ραμάλα θα είναι ασφαλής. Αν δεν σταματήσουν αυτό το ανεξέλεγκτο κράτος, αυτό το τρομοκρατικό κράτος, αργά ή γρήγορα θα στρέψει το βλέμμα του προς την Ανατολία με το παραλήρημα της “Γης της Επαγγελίας”. Το Ισραήλ δεν επιτίθεται μόνο στους Παλαιστίνιους στη Γάζα. Επιτίθεται σε εμάς, σε εμάς! Η Χαμάς είναι η εμπροσθοφυλακή της Ανατολίας στη Γάζα. Είστε τόσο τυφλοί που δεν το βλέπετε;», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Και συνέχισε: «Αργά ή γρήγορα τον σφαγέα της Γάζας, τον Νετανιάχου και τους συνεργάτες στη γενοκτονία, τους περιμένει η ίδια μοίρα! Ακόμη και ο Χίτλερ, όταν έκανε εκείνο το απάνθρωπο Ολοκαύτωμα, που έχει περάσει στην ιστορία ως μαύρη κηλίδα δεν το έκανε τόσο φανερά, δεν ήταν τόσο θρασύς».

«Να ξέρουν ότι εγώ ως Ταγίπ Ερντογάν ακόμη και αν μείνω ολομόναχος θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των καταπιεσμένων της Παλαιστίνης, της Συρίας, της Σομαλίας, του Σουδάν», κατέληξε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT