Ανακουφισμένοι δηλώνουν οι γονείς της Σάνι Λουκ: «Μπορούμε να τη θάψουμε όπως αρμόζει»

Ανακουφισμένοι δηλώνουν οι γονείς της Σάνι Λουκ: «Μπορούμε να τη θάψουμε όπως αρμόζει»

«Είναι μια μικρή ανακούφιση που ξέρουμε πού είναι το σώμα της και ότι θα είναι εδώ στο Ισραήλ θαμμένη», δήλωσε η μητέρα της Σάνι, Ρικάρντα Λουκ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι γονείς της 23χρονης Σάνι Λουκ η οποία απήχθη από τη Χαμάς στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου μίλησαν για την ανάκτηση του σώματός της στη Γάζα από τον ισραηλινό στρατό.

H Λουκ, λίγη ώρα μετά την επίθεση της Χαμάς, είχε θεαθεί σε βίντεο που διακινήθηκε μέσω social media, να κείτεται στο πίσω μέρος ενός φορτηγού. Αρχικά μεταδόθηκε πως ήταν νεκρή, αν και λίγες ημέρες μετά η μητέρα της είχε πει πως ήταν ζωντανή και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Γάζας. Από τις 30 Οκτωβρίου είχε επιβεβαιωθεί πως η Λουκ είχε χάσει τη ζωή της

«Μοιάζει πραγματικά σαν να είναι ζωντανή», είπε ο πατέρας της 23χρονης, Νισίμ Λουκ στη New York Post προσθέτοντας πως η σορός της νεαρής πιθανώς βρισκόταν «σε ένα από τα τούνελ που ήταν πολύ, πολύ κρύο».

Οι γονείς της Σάνι εξέφρασαν σε κάθε περίπτωση την ανακούφισή τους που η σορός της κόρης τους επέστρεψε στο Ισραήλ.

«Ο στρατός ήρθε και μας είπε ότι η σορός της Σάνι βρέθηκε και μεταφέρθηκε πίσω στο Ισραήλ.  Είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε και μπορούμε να τη θάψουμε όπως αρμόζει. Είναι μια μικρή ανακούφιση που ξέρουμε πού είναι το σώμα της και ότι θα είναι εδώ στο Ισραήλ θαμμένη», δήλωσε η μητέρα της Σάνι, Ρικάρντα Λουκ.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές, οι σοροί τριών Ισραηλινών ομήρων ανακτήθηκαν από τον στρατό του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας. Από την ταυτοποίηση προέκυψε πως πρόκειται για τα πτώματα των Σάνι Λουκ, Αμίτ Μπουσκίλα και Ιτζάκ Γκελερέντερ που είχαν απαχθεί από ενόπλους της Χαμάς, από το πάρτι Nova Rave, την 7η Οκτωβρίου 2023.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT