Αλπεις: Τρεις νεκροί από πτώση σε γκρεμό

Αλπεις: Τρεις νεκροί από πτώση σε γκρεμό

Τρεις στρατιώτες, ηλικίας 32, 25 και 22 ετών, οι οποίοι ήταν στην υπηρεσία ορεινής διάσωσης της Guardia di Finanza, έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια άσκησης στο Βαλ Μασίνο, στις ιταλικές Αλπεις

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις στρατιώτες, ηλικίας 32, 25 και 22 ετών, οι οποίοι ήταν στην υπηρεσία ορεινής διάσωσης της Guardia di Finanza (Υπηρεσία Οικονομικού Εγκλήματος), έχασαν τη ζωή τους την Τρίτη, έπειτα από πτώση στις ιταλικές Αλπεις.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, το δυστύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη, λίγα λεπτά πριν από τη 1 το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια άσκησης στο Βαλ Μασίνο, στην επαρχία Σόντριο.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, οι τρεις άνδρες φέρεται να έπεσαν από τον γκρεμό Asteroids, όταν παρουσιάστηκε πρόβλημα στον αναρριχητικό εξοπλισμό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας και των υγειονομικών υπηρεσιών, ενώ ακολούθησε επιχείρηση για την ανάσυρση των σορών.

«Συμμερίζομαι τη θλίψη των οικογενειών των τριών νεαρών μελών της ομάδας ορεινής διάσωσης της Guardia di Finanza που βρήκαν τραγικό θάνατο στο Βαλ Μασίνο κατά τη διάρκεια άσκησης. Τα συλλυπητήριά μου απευθύνονται επίσης στη Guardia di Finanza», ανέφερε σε συλλυπητήριο μήνυμα ο υπουργός Οικονομικών.

Με πληροφορίες από Repubblica, Il fatto quotidiano 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT