Ιράν: Το Ισραήλ πρόσφερε «συμβιβασμό» για τη Γάζα, ώστε να αποφύγει τα ιρανικά αντίποινα

Ιράν: Το Ισραήλ πρόσφερε «συμβιβασμό» για τη Γάζα, ώστε να αποφύγει τα ιρανικά αντίποινα

«Το Ισραήλ έστειλε μηνύματα μέσω του υπουργού Εξωτερικών της Αιγύπτου ότι θα προχωρούσε σε συμβιβασμό στον πόλεμο στη Γάζα, ώστε να αποφύγει τα ιρανικά αντίποινα», δήλωσε ο επικεφαλής της αεροδιαστημικής δύναμης των Φρουρών της Επανάστασης

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ισραήλ έστειλε μηνύματα στην Τεχεράνη μέσω της Αιγύπτου ότι θα «συμβιβαστεί» στη Γάζα για να αποτρέψει ιρανική απάντηση σε επίθεση στην πρεσβεία του Ιράν στη Συρία, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Το δημοσίευμα του ιρανικού πρακτορείου επικαλείται τον επικεφαλής της αεροδιαστημικής δύναμης των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν.

Πρώτη άμεση επίθεση σε ισραηλινό έδαφος

Το Ιράν εκτόξευσε μη επανδρωμένα αεροσκάφη και έριξε πυραύλους στο Ισραήλ τον Απρίλιο στην πρώτη του άμεση επίθεση σε ισραηλινό έδαφος, σε αντίποινα για ισραηλινό χτύπημα, όπως είπε, στο προξενείο του στη Δαμασκό, στο οποίο σκοτώθηκαν επτά αξιωματικοί του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης.

«Το Ισραήλ έστειλε μηνύματα μέσω του υπουργού Εξωτερικών της Αιγύπτου ότι θα προχωρούσε σε συμβιβασμό στον πόλεμο στη Γάζα ώστε να αποφύγει τα αντίποινα του Ιράν», δήλωσε ο Αμιραλί Χατζιζαντέχ.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT