Τζο Μπάιντεν: «Ο Τραμπ απειλεί τη δημοκρατία μας»

Τζο Μπάιντεν: «Ο Τραμπ απειλεί τη δημοκρατία μας»

«Πρώτα αμφισβήτησε το εκλογικό σύστημά μας, στη συνέχεια αμφισβήτησε και το δικαστικό σύστημα», γράφει σε ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντόναλντ Τραμπ «απειλεί τη δημοκρατία μας», υποστήριξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

«Πρώτα αμφισβήτησε το εκλογικό σύστημά μας. Στη συνέχεια αμφισβήτησε το δικαστικό σύστημά μας. Και τώρα μπορείτε να τον σταματήσετε», πρόσθεσε ο Μπάιντεν, παραπέμποντας τους followers του σε έναν ιστότοπο συλλογής δωρεών για την προεκλογική εκστρατεία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ κρίθηκε ένοχος και για τις 34 κατηγορίες που αντιμετώπιζε, σχετικά με χρήματα που καταβλήθηκαν το 2016 στην πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς προκειμένου να εξαγοράσει τη σιωπή της. Η Ντάνιελς έλεγε ότι είχαν μια ερωτική επαφή πολλά χρόνια νωρίτερα, το 2006. Ο Τραμπ εξακολουθεί να αρνείται ότι συνευρέθηκε με την Ντάνιελς. 

«Η αληθινή ετυμηγορία θα εκδοθεί στις 5 Νοεμβρίου, από τον αμερικανικό λαό», είχε δηλώσει χθες ο Τραμπ, μετά την ανακοίνωση της απόφασης των ενόρκων. «Είμαι πολιτικός κρατούμενος», είπε στη συνέχεια, κάνοντας έκκληση για δωρεές στην προεκλογική εκστρατεία του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT