Τραμπ: Οι Αμερικανοί δεν θα ανέχονταν φυλάκισή μου

Τραμπ: Οι Αμερικανοί δεν θα ανέχονταν φυλάκισή μου

Στο ενδεχόμενο επιβολής ποινής φυλάκισης σε βάρος του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε από το Fox News

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε ότι το ενδεχόμενο επιβολής ποινής φυλάκισης σε βάρος του, αναφορικά με την καταδίκη του στην υπόθεση χρηματισμού της Στόρμι Ντάνιελς, θα μπορούσε να φέρει «σε σημείο ρήξης» τους οπαδούς του.

Μία επιβολή ποινής φυλάκισης «θα ήταν δύσκολο για το κοινό να την αποδεχθεί. Δεν είμαι σίγουρος ότι οι Αμερικανοί θα το ανέχονταν. Ξέρετε, κάποια στιγμή, υπάρχει ένα σημείο ρήξης», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε από το Fox News, χωρίς να διευκρινίσει τι πιστεύει ότι θα μπορούσε να συμβεί σε μια τέτοια περίπτωση

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου, η οποία αποτέλεσε την πρώτη καταδικαστική απόφαση κατά πρώην προέδρου στην ιστορία των ΗΠΑ, δεν θα εμποδίσει τον Τραμπ να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, ακόμη και στην περίπτωση επιβολής ποινή φυλάκισης.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Τραμπ δήλωσε επίσης ότι η δίκη ήταν «πολύ δύσκολη» για την σύζυγό του Μελάνια, η οποία δεν βρέθηκε στο πλευρό του στο δικαστήριο.

Με πληροφορίες από Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT