Photobombing στον μπαμπά: Viral το σόου ενός 6χρονου στο Κογκρέσο

Photobombing στον μπαμπά: Viral το σόου ενός 6χρονου στο Κογκρέσο

Ο πατέρας του συνειδητοποίησε κατόπιν εορτής τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη του, αλλά δεν φάνηκε να ενοχλείται...

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε όσους κατάφεραν να την παρακολουθήσουν, η ομιλία του Ρεπουμπλικανού Τζον Ρόουζ στη Βουλή των Αντιπροσώπων θα μείνει αξέχαστη. Οχι λόγω του περιεχομένου της, αλλά χάρη στο θέαμα που πρόσφερε ακριβώς από πίσω του ο εξάχρονος γιος του. 

Σε μία μάλλον βαρετή νομοθετική ημέρα και ενώ ο βουλευτής αξιοποιούσε τα πέντε λεπτά του χρόνου ομιλίας του για να κατακεραυνώσει την ποινική καταδίκη του Ντόναλντ Τραμπ, ο μικρός κοκκινομάλλης, αψηφώντας τη θεσμική ευπρέπεια του τόπου και του χρόνου, έκανε τους τηλεθεατές να ευθυμήσουν: Κοιτώντας απευθείας στις κάμερες, γελούσε, έκανε γκριμάτσες και χειρονομίες, έβγαζε τη γλώσσα και γούρλωνε τα μάτια – αν και υποκύπτοντας και ο ίδιος σε μικρά διαλείμματα πλήξης στο ίδιο του το σόου. 

Πολύ, πολύ σύντομα ο Γκάι Ρόουζ είχε γίνει σταρ στα social media, αλλά και ένα νέο meme. 

«Κάτι ξέρει», έγραψε στο Χ ο Νταγκ Αντρες, εκπρόσωπος του επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία Μιτς Μακόνελ, με λεζάντα τον νεαρό Ρόουζ να κρατά τα χέρια του σε τριγωνική κίνηση μπροστά από το πρόσωπό του.

«Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω στο email σας, ήμουν απασχολημένος βλέποντας αυτό ξανά και ξανά», έγραψε στο Twitter ο Ααρον Φρίτσνερ, διευθυντής επικοινωνίας του βουλευτή Ντον Μπέγερ. 

Μετά την ομιλία, ο βουλευτής δεν έδειξε να ενοχλείται από το «σαμποτάρισμα» του γιου του. «Αυτά παθαίνω όταν λέω στον γιο μου, Γκάι, να χαμογελάει στην κάμερα για τον μικρό του αδελφό», έγραψε ο Ρόουζ στο Twitter, αναλαμβάνοντας την ευθύνη. 

Ο εξάχρονος μόλις την περασμένη εβδομάδα τελείωσε το νηπιαγωγείο και συνόδευσε τον πατέρα του στην Ουάσιγκτον, ενώ ο μικρότερος αδερφός του, Σαμ, και η μαμά του, Τσέλσι, έμειναν πίσω στο Τενεσί.

Πηγή: Associated Press

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT