Γερμανία: «Να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο ως το 2029», λέει ο υπουργός Αμυνας

Γερμανία: «Να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο ως το 2029», λέει ο υπουργός Αμυνας

Ο Γερμανός υπουργός Αμυνας, Μπόρις Πιστόριους, δήλωσε σήμερα ότι η χώρα του πρέπει να προετοιμαστεί για πόλεμο, λόγω των εντεινόμενων ρωσικών απειλών

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γερμανός υπουργός Αμυνας, Μπόρις Πιστόριους, δήλωσε σήμερα ότι η χώρα του πρέπει να προετοιμαστεί για πόλεμο, λόγω των εντεινόμενων ρωσικών απειλών.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο μέχρι το 2029», υποστήριξε ο Πιστόριους, μιλώντας στο γερμανικό κοινοβούλιο, σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό Der Spiegel.

«Δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι ο Πούτιν θα σταματήσει στα σύνορα της Ουκρανίας», πρόσθεσε ο 64χρονος Γερμανός υπουργός ο οποίος μάλιστα ξεχωρίζει ως ένας από τους πιο δημοφιλείς πολιτικούς σήμερα στη Γερμανία.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο προερχόμενος από το κόμμα των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) Γερμανός υπουργός Αμυνας κάνει τέτοιου τύπου «πολεμικές» δηλώσεις το τελευταίο διάστημα.

Με πληροφορίες από Politico

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT