Σύγκρουση τραμ στη Ρωσία με νεκρό και τραυματίες

Σύγκρουση τραμ στη Ρωσία με νεκρό και τραυματίες

Ενας άνθρωπος σκοτώθηκε και δεκάδες τραυματίστηκαν κατά τη σύγκρουση δύο τραμ σε γέφυρα στη ρωσική πόλη Κεμέροβο της ανατολικής Σιβηρίας

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας άνθρωπος σκοτώθηκε και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν κατά τη σύγκρουση δύο τραμ σε γέφυρα στη ρωσική πόλη Κεμέροβο της ανατολικής Σιβηρίας.

Νωρίτερα, ο Ιλια Σερέντιουκ, εκτελών χρέη κυβερνήτη της περιοχής, είχε κάνει λόγο για δεκάδες τραυματίες εκ των οποίων τρεις σε σοβαρή κατάσταση.

Στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, ο Σερέντιουκ ανέφερε ότι ένα άτομο βρισκόταν στο χειρουργείο και δύο στην εντατική θεραπεία σε νοσοκομείο της πόλης.

Τραμ έχασε τον έλεγχο την ώρα που ανέβαινε σε λόφο και γλίστρησε προς τα κάτω με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσαν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

«Δυστυχώς ένας άνθρωπος σκοτώθηκε», δήλωσε ο Αλεξέι Κουζνέτσοφ στέλεχος του τοπικού υπουργείου Υγείας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ακόμη 90 άνθρωποι τραυματίστηκαν στο περιστατικό.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT