Ιταλία – Σύνοδος G7: Ξεκάθαρη στήριξη ζητεί ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Ιταλία – Σύνοδος G7: Ξεκάθαρη στήριξη ζητεί ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι

«Ξεκάθαρη στήριξη στην Ουκρανία, στο διεθνές δίκαιο και σε μια δίκαιη ειρήνη», έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Ουκρανός πρόεδρος

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Oυκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι παίρνει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής της Ομάδας των Επτά (G7) που ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Μπρίντιζι της Κάτω Ιταλίας.

«Σύνοδος G7. Ξεκάθαρη στήριξη στην Ουκρανία, στο διεθνές δίκαιο και σε μια δίκαιη ειρήνη», έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Ουκρανός πρόεδρος, αναρτώντας φωτογραφίες από τη Σύνοδο. «Κάθε συνάντηση χρησιμεύει στο να δοθούν στην Ουκρανία νέες ευκαιρίες νίκης. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους εταίρους μας», πρόσθεσε ο Ζελένσκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν φέρεται να αποφάσισε να μην παρακαθήσει στο δείπνο που θα παραθέσει ο Ιταλός πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, προς τιμήν των ηγετών που συμμετέχουν στη Σύνοδο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αμερικανός πρόεδρος επιθυμεί να ξεκουραστεί καθώς έχει μπροστά του ένα εξαιρετικά φορτωμένο πρόγραμμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT