Βερολίνο – Euro 2024: Αποκλείστηκε προσωρινά η FanZone λόγω «υπόπτου αντικειμένου»

Βερολίνο – Euro 2024: Αποκλείστηκε προσωρινά η FanZone λόγω «υπόπτου αντικειμένου»

Στο εν λόγω σημείο αναμένεται να συγκεντρωθούν οπαδοί για να παρακολουθήσουν τον εναρκτήριο αγώνα του Euro 2024, μεταξύ Γερμανίας και Σκωτίας

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον προσωρινό αποκλεισμό μιας περιοχής κοντά στο κοινοβούλιο, προχώρησε την Παρασκευή η αστυνομία στο Βερολίνο, μετά τον εντοπισμό αντικειμένου που θεωρήθηκε «ύποπτο».

Στο εν λόγω σημείο αναμένεται να συγκεντρωθούν οπαδοί για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ Γερμανίας και Σκωτίας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Euro 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στη γερμανική πρωτεύουσα.

«Υποπτο αντικείμενο βρέθηκε στην περιοχή εισόδου της FanZone στην οδό Scheidemannstrasse. Η περιοχή δεν είναι προς το παρόν προσβάσιμη στους φιλάθλους. Συνάδελφοί μας ελέγχουν το αντικείμενο», ανέφερε νωρίτερα η αστυνομία του Βερολίνου στο X.

Μετά τη διενέργεια των απαραίτητων ελέγχων και αφού δεν προέκυψε κίνδυνος, ο χώρος όπου θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ποδοσφαιρικού αγώνα άνοιξε ξανά για το κοινό.

Βερολίνο – Euro 2024: Αποκλείστηκε προσωρινά η FanZone λόγω «υπόπτου αντικειμένου»-1
Reuters

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αστυνομία του Βερολίνου για την επιμελή δράση της. Είναι καλό το γεγονός ότι οι Αρχές είναι ιδιαίτερα προσεκτικές», δήλωσε στους δημοσιογράφους η ομοσπονδιακή υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Νάνσι Φάιζερ.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT