Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από μήνες – Εικόνες από το Μπάκιγχαμ

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από μήνες – Εικόνες από το Μπάκιγχαμ

Είναι η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίζεται δημοσίως έπειτα από τη γνωστοποίηση, τον περασμένο Μάρτιο, πως υποβάλλεται σε προληπτική θεραπεία για τον καρκίνο. 

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πριγκίπισσα Κέιτ έκανε σήμερα την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, πέντε μήνες μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε που αποκάλυψε την ύπαρξη καρκίνου.

Η Κέιτ, ντυμένη με ένα ανοιχτόχρωμο σύνολο, επέβαινε σε άμαξα με τα τρία παιδιά της, πριν από την ετήσια στρατιωτική παρέλαση “Trooping the Colour” κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο κεντρικό Λονδίνο για τα επίσημα γενέθλια του Βρετανού μονάρχη, βασιλιά Καρόλου.

Το πλήθος που είχε παραταχθεί κατά μήκος της διαδρομής χαιρέτησε και ζητωκραύγασε κατά τη διέλευση της άμαξας και αργότερα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από μήνες – Εικόνες από το Μπάκιγχαμ-1
REUTERS/Hollie Adams

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από μήνες – Εικόνες από το Μπάκιγχαμ-2
REUTERS/Hollie Adams

Η 42χρονη Μίντλετον, η οποία διαγνώσθηκε με καρκίνο και υποβάλλεται αυτήν την περίοδο σε χημειοθεραπείες, ανακοίνωσε η ίδια χθες, μέσω social media, πως θα παρευρεθεί στην εκδήλωση που πραγματοποιείται για τον εθιμοτυπικό εορτασμό των γενεθλίων του (εκάστοτε) Βρετανού Μονάρχη. 

Είναι η πρώτη φορά που η Κάθριν εμφανίζεται δημοσίως μετά τη γνωστοποίηση, τον περασμένο Μάρτιο, πως υποβάλλεται σε προληπτική θεραπεία για τον καρκίνο. 

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από μήνες – Εικόνες από το Μπάκιγχαμ-3
REUTERS/Hollie Adams

Πηγή: BBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT