Στην αντεπίθεση ο Μπάιντεν: Ευχήθηκε στον Τραμπ για τα 78α γενέθλιά του

Στην αντεπίθεση ο Μπάιντεν: Ευχήθηκε στον Τραμπ για τα 78α γενέθλιά του

«Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Αυτή η εκλογική αναμέτρηση όμως είναι επιλογή», αναφέρει ο Τζο Μπάιντεν σε ανάρτησή του, ευχόμενος στον αντίπαλό του για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, χρόνια πολλά για τα 78α γενέθλιά του.

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Αυτή η εκλογική αναμέτρηση όμως είναι επιλογή», αναφέρει ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν σε ανάρτησή του στο δίκτυο X, ευχόμενος στον αντίπαλό του για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, χρόνια πολλά για τα 78α γενέθλιά του.  

Μπάιντεν και Τραμπ «συγκρούονται» στον δρόμο προς τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου, ανταλλάσσοντας όχι μόνο επικρίσεις αλλά και αιχμές που θα μπορούσαν να εκληφθούν ως χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Σε αυτό το πλαίσιο, η πλευρά του Τραμπ και των Ρεπουμπλικανών έχει κατ’ επανάληψη ειρωνευτεί τον 81χρονο Μπάιντεν για την ηλικία του.

Με αφορμή ωστόσο τα γενέθλια του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου του 1946, ο Μπάιντεν έσπευσε να «ευχηθεί» στον πολιτικό του αντίπαλο υπενθυμίζοντάς του ότι δεν είναι και τόσο νέος.  

«Αυτές οι εκλογές σίγουρα δεν έχουν να κάνουν με την ηλικία. Ο Τζο και εκείνος ο άλλος τύπος (σ.σ. ο Τραμπ) έχουν ουσιαστικά την ίδια ηλικία. Ας μην κοροϊδευόμαστε, ο Τζο είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς προέδρους όχι παρά την ηλικία του αλλά εξαιτίας αυτής», δήλωσε από την πλευρά της προ ημερών, κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στο Ουισκόνσιν, η νυν πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν.

Με πληροφορίες από Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT