Νεκρός στο σπίτι του ο πρόεδρος των ναυπηγείων Fincantieri – Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Νεκρός στο σπίτι του ο πρόεδρος των ναυπηγείων Fincantieri – Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

«Χάσαμε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε υποδειγματικά τη χώρα, τιμώντας το έθνος, τις ένοπλες δυνάμεις και τους κρατικούς θεσμούς», δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο στρατηγός Κλαούντιο Γκρατσιάνο, πρόεδρος του ιταλικού κρατικού ομίλου ναυπηγείων Fincantieri, φέρεται να αυτοκτόνησε στο σπίτι του στη Ρώμη.

Κοντά στο πτώμα η αστυνομία βρήκε ένα περίστροφο και ένα σημείωμα, το περιεχόμενο του οποίου ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό.

Ο Γκρατσιάνο, οποίος ήταν 70 ετών, είχε χάσει πρόσφατα τη σύζυγό του και το οικογενειακό αυτό πένθος θεωρείται η πιθανότερη αιτία της πράξης του.

«Νιώθω πραγματικά ταραγμένη από την είδηση του τραγικού θανάτου του στρατηγού Κλαούντιο Γκρατσιάνο. Χάσαμε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε υποδειγματικά τη χώρα μας, τιμώντας το έθνος, τις ένοπλες δυνάμεις και τους κρατικούς θεσμούς με προσήλωση, επαγγελματισμό και βαθιές γνώσεις», δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT