Νεκρός ο ηθοποιός Ταμάγιο Πέρι από επίθεση καρχαρία

Νεκρός ο ηθοποιός Ταμάγιο Πέρι από επίθεση καρχαρία

Είχε παίξει, μεταξύ άλλων, στους «Πειρατές της Καραϊβικής» και το «Χαβάη 5-0»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ηθοποιός των «Πειρατών της Καραϊβικής», Ταμάγιο Πέρι πέθανε μετά από επίθεση καρχαρία που δέχτηκε στη Χαβάη. Ο Πέρι που έχει εμφανιστεί επίσης στις σειρές «Blue Crush» και «Χαβάη 5-0» δέχθηκε την επίθεση καθώς έκανε σέρφινγκ το απόγευμα της Κυριακής.

Οι τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δήλωσαν ότι κλήθηκαν στο σημείο για ένα άτομο «θανάσιμα τραυματισμένο από καρχαρία». Οι αρχές προσέγγισαν με ένα τζετ σκι τη σορό του Πέρι και την ανέσυραν από τη θάλασσα. 

Ο εκτελών χρέη επικεφαλής για την ασφάλεια στον ωκεανό, Κερτ Λάγκερ, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ο Πέρι ήταν ναυαγοσώστης και επαγγελματίας σέρφερ «που ήταν αγαπητός από όλους». «Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Ταμάγιο», πρόσθεσε.

Ο δήμαρχος της περιοχής, Ρικ Μπλανγκιάρντι χαρακτήρισε τον θάνατο του Πέρι ως μια «τραγική απώλεια». «Ο Ταμάγιο ήταν ένας θρυλικός άνθρωπος της θάλασσας και ιδιαίτερα σεβαστός», είπε καλώντας τον κόσμο και τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την οικογένεια του ηθοποιού που βιώνει την απώλεια. 

Με πληροφορίες από Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT