Φυλακές Κορυδαλλού: Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης

Φυλακές Κορυδαλλού: Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης

Ενας Αλβανός κρατούμενος ομολόγησε πως είναι ο δράστης στη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη δυτική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας Αλβανός κρατούμενος ομολόγησε πως είναι ο δράστης στη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη δυτική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.  

Το ίδιο άτομο ευθύνεται τόσο για τον θανάσιμο τραυματισμό του 35χρονου Αλβανού όσο και για τον τραυματισμό ενός 46χρονου άνδρα από το Κόσοβο. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ κρατουμένων στη Δ΄ Πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος και φέρεται να ξεκίνησε όταν μια ομάδα αρνήθηκε να επιστρέψει στα κελιά της και μία άλλη παρενέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός που έπεσε νεκρός είχε φυλακιστεί για δύο ανθρωποκτονίες κατά τη διάρκεια ληστειών, μία το 2017 εις βάρος επιχειρηματία και μία εις βάρος ηλικιωμένης. 

Εναν χρόνο αργότερα είχε αποδράσει από πλοίο στον Πειραιά και είχε εντοπιστεί και συλληφθεί σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, έπειτα από επιχείρηση αστυνομικών της ΕΚΑΜ. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT