Liberation: Το προφίλ των εξαφανισμένων Γαλλίδων στη Σίκινο

Liberation: Το προφίλ των εξαφανισμένων Γαλλίδων στη Σίκινο

Συγγενείς των δύο Γαλλίδων αναφέρουν ότι «εθελοντές και σκύλοι ανίχνευσης από την περιοχή Αλπ Μαριτίμ της Γαλλίας είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν για να συνδράμουν την Ελληνική Αστυνομία στις έρευνες»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην εξαφάνιση των δύο Γαλλίδων τουριστριών οι οποίες αγνοούνται εδώ και ημέρες στη Σίκινο, της Μαρί-Πιερ Αρφέλ και της Φρανσουάζ Μπουτό, αναφέρεται η Liberation.

Στο σχετικό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας σημειώνεται ότι ο γιος της Μπουτό, Φρεντερίκ Ζιλ, δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι η μητέρα του «είναι άνθρωπος που δεν ξεπερνά τα όρια και δεν θα πήγαινε σε ένα μονοπάτι που ήταν πολύ επικίνδυνο γι’ αυτήν ή πολύ μακρινό ή πολύ ζεστό».

Παράλληλα, η Λορί Ντελμά, φίλη της Αρφέλ, ανέφερε πως, έχοντας ήδη κάνει πεζοπορία μαζί της, γνωρίζει πως ήταν προετοιμασμένη για όλα και ότι «η τσάντα της ήταν πάντα γεμάτη με μπάρες δημητριακών, ποτά και φυσικά κουτί πρώτων βοηθειών».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έρευνα έχει ξεκινήσει στη Γαλλία από την εισαγγελία του Ντραγκινιάν για την Αρφέλ και από την εισαγγελία της Ρεμς για την Μπουτό.

Συγγενείς των δύο Γαλλίδων αναφέρουν ότι «εθελοντές και σκύλοι ανίχνευσης από την περιοχή Αλπ Μαριτίμ της Γαλλίας είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν για να συνδράμουν την Ελληνική Αστυνομία στις έρευνες».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT