Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καταδικάζει τις απειλές σε κράτη-μέλη

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καταδικάζει τις απειλές σε κράτη-μέλη

Αναφορά στα κράτη-μέλη που απειλούνται, περιέχουν τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τη Μέση Ανατολή μετά τα μηνύματα που εξαπέλυσε σε βάρος της Κύπρου ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναφορά στα κράτη-μέλη που απειλούνται, περιέχουν τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τη Μέση Ανατολή μετά τα μηνύματα που εξαπέλυσε σε βάρος της Κύπρου ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα.

Ειδικότερα, επισημαίνεται: «Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο κάθε απειλή κατά των κρατών-μελών της Ε.Ε. που συμβάλλουν στην κλιμάκωση και επιβεβαιώνει την αλληλεγγύη της με τα κράτη-μέλη της Ε.Ε.»

Ο Νασράλα απείλησε πρόσφατα την Κυπριακή Δημοκρατία με επιθέσεις στην επικράτειά της, σε περίπτωση που συνδράμει το Ισραήλ σε ενδεχόμενη επίθεση του τελευταίου εναντίον της σιιτικής οργάνωσης που κατοικοεδρεύει στον νότιο Λίβανο.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Χεζμπολάχ στρέφεται εις βάρος της Κύπρου.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT