Η πριγκίπισσα Αννα της Βρετανίας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η πριγκίπισσα Αννα της Βρετανίας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η Αννα τραυματίστηκε την Κυριακή, ενώ έκανε βόλτα στο κτήμα της. Υπήρχαν άλογα στην περιοχή την ώρα του περιστατικού και η ιατρική της ομάδα ανέφερε ότι τα τραύματα που υπέστη στο κεφάλι ήταν συμβατά με χτύπημα από το κεφάλι ή τα πόδια αλόγου

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πριγκίπισσα Αννα της Βρετανίας, η μικρότερη αδελφή του βασιλιά Καρόλου, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, έπειτα από πέντε νύχτες παραμονής, λόγω ελαφρού τραυματισμού στο κεφάλι που πιστεύεται ότι προκλήθηκε από άλογο.

Το παλάτι γνωστοποίησε ότι η 73χρονη μοναχοκόρη της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, επέστρεψε στο σπίτι της στο Gatcombe Park στη νοτιοδυτική Αγγλία και θα αναρρώσει εκεί, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της όταν το επιτρέψει η ιατρική της ομάδα.

«Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου σε όλη την ομάδα του νοσοκομείου Southmead για τη φροντίδα, την τεχνογνωσία και την ευγένειά τους κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής της συζύγου μου», δήλωσε ο σύζυγός της Τιμ Λόρενς.

Η Αννα τραυματίστηκε την Κυριακή, ενώ έκανε βόλτα στο κτήμα της. Υπήρχαν άλογα στην περιοχή την ώρα του περιστατικού και η ιατρική της ομάδα ανέφερε ότι τα τραύματα στο κεφάλι ήταν συμβατά με χτύπημα από το κεφάλι ή τα πόδια αλόγου.

Βασιλική πηγή ανέφερε ότι η Αννα, πρώην Ολυμπιονίκης ιππέας, είχε υποστεί διάσειση και δεν ήταν σε θέση να θυμηθεί τι συνέβη.

Το Παλάτι είχε δηλώσει τη Δευτέρα ότι αναμένεται να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό της.

Ωστόσο, οι επικείμενες υποχρεώσεις της αναβλήθηκαν, ενώ λόγω του τραυματισμού της δεν ταξίδεψε στον Καναδά όπως είχε προγραμματιστεί.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT