Ομπάμα για Μπάιντεν και ντιμπέιτ: «Ολοι έχουμε κακές νύχτες»

Ομπάμα για Μπάιντεν και ντιμπέιτ: «Ολοι έχουμε κακές νύχτες»

Ο Δημοκρατικός πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έσπευσε να υπερασπιστεί τον Τζο Μπάιντεν

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Δημοκρατικός πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, έσπευσε να υπερασπιστεί τον Τζο Μπάιντεν, παρά την κατώτερη των προσδοκιών παρουσία του τελευταίου στο προεδρικό ντιμπέιτ της Πέμπτης ενάντια στον Τραμπ.   

«Κακές νύχτες μπορούν να συμβούν στα ντιμπέιτ. Πιστέψτε με, το ξέρω. Αλλά αυτές οι εκλογές εξακολουθούν να είναι μια επιλογή ανάμεσα σε κάποιον που έχει παλέψει για τους απλούς ανθρώπους όλη του τη ζωή και σε κάποιον που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του. Ανάμεσα σε κάποιον που λέει την αλήθεια, που γνωρίζει το σωστό από το λάθος – και σε κάποιον που λέει ψέματα για δικό του όφελος. Η χθεσινή νύχτα δεν το άλλαξε αυτό, και γι’ αυτό διακυβεύονται τόσα πολλά τον Νοέμβριο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μπαράκ Ομπάμα σε ανάρτησή του στο δίκτυο X. 

Και ο ίδιος ο Τζο Μπάιντεν πάντως, δήλωσε σήμερα από το βήμα προεκλογικής εκδήλωσης στη Βόρεια Καρολίνα ότι σκοπεύει να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT