Γαλλία: Τρεις νεκροί από συντριβή τουριστικού αεροσκάφους

Γαλλία: Τρεις νεκροί από συντριβή τουριστικού αεροσκάφους

Το επιβατικό τουριστικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν, συνετρίβη σε έναν αυτοκινητόδρομο στην περιοχή του Παρισιού. Τα θύματα είναι «δύο άνδρες και μια γυναίκα», ανέφεραν οι εισαγγελικές Αρχές

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή όταν επιβατικό τουριστικό αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν, συνετρίβη σε έναν αυτοκινητόδρομο στη Γαλλία.

Οπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο, το δυστύχημα, που σημειώθηκε το απόγευμα στην περιοχή του Παρισιού, φαίνεται να σημειώθηκε αφού το αεροσκάφος Cessna ήρθε σε επαφή με γραμμή υψηλής τάσης.

Σημειώνεται πως από το περιστατικό δεν χτυπήθηκαν αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο. «Οι τρεις επιβαίνοντες του αεροπλάνου που μόλις είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Λόνι σκοτώθηκαν», τόνισε η εισαγγελία στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Τα θύματα είναι «δύο άνδρες και μια γυναίκα», πρόσθεσε. Ο αυτοκινητόδρομος αποκλείστηκε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ οι αρμόδιες Αρχές ξεκίνησαν έρευνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT