Γερμανία: Αστυνομικός απολύθηκε επειδή έκλεψε τσένταρ από φορτηγό σε τροχαίο

Γερμανία: Αστυνομικός απολύθηκε επειδή έκλεψε τσένταρ από φορτηγό σε τροχαίο

Ο αστυνομικός κατηγορήθηκε ότι σκαρφάλωσε πάνω στο αναποδογυρισμένο όχημα και διέταξε έναν διασώστη να του δώσει εννέα πακέτα τυρί, βάρους 20 κιλών και αξίας περίπου 554 ευρώ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνας Γερμανός αστυνομικός απολύθηκε από την υπηρεσία του επειδή έκλεψε τυρί τσένταρ από ένα αναποδογυρισμένο φορτηγό, σε τροχαίο που είχε κληθεί να διευθετήσει.

Προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ο αστυνομικός ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, πως δεν είχε καταναλώσει την παραμικρή ποσότητα από το τυρί.

Ο αστυνομικός κατηγορήθηκε ότι σκαρφάλωσε πάνω στο αναποδογυρισμένο όχημα και διέταξε έναν διασώστη να του δώσει εννέα πακέτα τυρί, βάρους 20 κιλών και αξίας περίπου 554 ευρώ. Κάποια από τα τεμάχια κατέληξαν στο γραφείο του, αλλά η τύχη των υπόλοιπων δεν έχει αποσαφηνιστεί μέχρι σήμερα.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο αστυνομικός κράτησε τέσσερα πακέτα για τον ίδιο ή για οικείους του. 

Ο αστυνομικός, που επέμεινε ότι «ούτε καν του αρέσει το τσένταρ», είχε προσφύγει κατά της απόλυσής του με το επιχείρημα ότι το τυρί δεν άξιζε επί της ουσίας τίποτα, αφού είχε αποψυχθεί και θα πετιόταν στα σκουπίδια.

Ο ένστολος έχασε την έφεση και τη δουλειά του, οριστικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT