Γερμανία: Αντιδράσεις για το σήμα των Γκρίζων Λύκων που έκανε ο Μερίχ Ντεμιράλ στον αγώνα με την Αυστρία

Γερμανία: Αντιδράσεις για το σήμα των Γκρίζων Λύκων που έκανε ο Μερίχ Ντεμιράλ στον αγώνα με την Αυστρία

Ο 26χρονος Τούρκος ποδοσφαιριστής πανηγύρισε το δεύτερο γκολ που έβαλε χθες στον αγώνα της χώρας του με την Αυστρία στη Red Bull Arena της Λειψίας, κάνοντας τον χαιρετισμό των ακροδεξιών Γκρίζων Λύκων

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο 26χρονος Τούρκος ποδοσφαιριστής Μερίχ Ντεμιράλ πανηγύρισε το δεύτερο γκολ που έβαλε χθες στον αγώνα της χώρας του με την Αυστρία στη Red Bull Arena της Λειψίας, κάνοντας τον χαιρετισμό των ακροδεξιών Γκρίζων Λύκων, γεγονός το οποίο σχολιάστηκε όμως αρνητικά και προκάλεσε αντιδράσεις στη Γερμανία.

«Ο τρόπος που πανηγύρισα έχει να κάνει με την τουρκική μου ταυτότητα. Για αυτό έκανα αυτήν τη χειρονομία. Είδα ανθρώπους στο γήπεδο που έκαναν επίσης αυτήν τη χειρονομία. Είμαστε όλοι Τούρκοι, είμαι πολύ περήφανος που είμαι Τούρκος και αυτό είναι το νόημα αυτής της χειρονομίας. Ηθελα απλώς να δείξω πόσο χαρούμενος είμαι και πόσο περήφανος είμαι», δήλωσε εκ των υστέρων, έπειτα από τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε χθες στη Λειψία, στο πλαίσιο του Euro 2024, ο 26χρονος Τούρκος ποδοσφαιριστής, υποστηρίζοντας ότι «δεν υπάρχει κανένα άλλο κρυφό μήνυμα» πίσω από αυτή την κίνησή του.

Με πληροφορίες από Die Zeit

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT