Ισραήλ: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο – Δύο τραυματίες

Ισραήλ: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο – Δύο τραυματίες

Η ισραηλινή αστυνομία έκανε λόγο για ύποπτη τρομοκρατική επίθεση και ανέφερε ότι ο δράστης «εξουδετερώθηκε»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στη πόλη Καρμιέλ του βόρειου Ισραήλ, ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ πρόσθεσε ότι ο δράστης «εξουδετερώθηκε». 

Πρόκειται για «ύποπτη τρομοκρατική επίθεση», επεσήμανε σε ανακοίνωση εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι συνδέεται με την ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση.

Ο δράστης «εξουδετερώθηκε επί τόπου» και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις για την ταυτότητά του. 

Η Magen David Adom (MDA), η υπηρεσία πρώτων βοηθειών του Ισραήλ, ανακοίνωσε ότι μετέφερε δύο άνδρες 20 ετών στο νοσοκομείο Γαλιλαία στη Ναχαρίγια. Ο ένας εξ αυτών βρίσκεται «σε κρίσιμη κατάσταση και γίνονται προσπάθειες ανάνηψης», ενώ ο άλλος «έχει τις αισθήσεις του» αν και βρίσκεται «σε σοβαρή κατάσταση».

«Είδα δύο τραυματίες, άνδρες περίπου 20 ετών, να κείτονται κοντά σε πάγκους φέροντας διεισδυτικά τραύματα», δήλωσε ο Ραν Μόσκοβιτς, τραυματιοφορέας της MDA. 

Βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης και μεταδόθηκαν από την ισραηλινή τηλεόραση δείχνουν αυτό που μοιάζει να είναι το σημείο όπου εξαπολύθηκε η επίθεση, σε ένα εμπορικό κέντρο. Σε αυτά διακρίνεται η σιλουέτα ενός άνδρα που κείτεται μπρούμυτα στο έδαφος και ενός άλλου ξαπλωμένου στην πλάτη με ίχνη αίματος κοντά τους. 

Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT