Νετανιάχου: Τυχόν συμφωνία για τη Γάζα θα πρέπει να επιτρέπει στο Ισραήλ να επαναλάβει τις εχθροπραξίες

Νετανιάχου: Τυχόν συμφωνία για τη Γάζα θα πρέπει να επιτρέπει στο Ισραήλ να επαναλάβει τις εχθροπραξίες

Το Ισραήλ θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να επαναλάβει τις εχθροπραξίες μέχρι την επίτευξη των πολεμικών του στόχων, προειδοποίησε ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τυχόν συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα θα πρέπει να επιτρέπει στο Ισραήλ να επαναλάβει τις εχθροπραξίες μέχρι την επίτευξη των πολεμικών του στόχων, προειδοποίησε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, καθώς αναμένεται η επανάληψη των διαπραγματεύσεων για τον τερματισμό του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας.

«Το σχέδιο προς το οποίο συμφώνησε το Ισραήλ και χαιρέτισε ο πρόεδρος Μπάιντεν θα επιτρέψει την απελευθέρωση ομήρων χωρίς να δημιουργήσει προσκόμματα στους υπόλοιπους πολεμικούς στόχους», δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Η συμφωνία πρέπει να απαγορεύει την είσοδο όπλων προς τη Χαμάς μέσω των συνόρων της Αιγύπτου με τη Γάζα και δεν πρέπει να επιτρέψει την επιστροφή χιλιάδων Παλαιστίνιων ενόπλων στη βόρεια Γάζα.

Με πληροφορίες από Reuters, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT