Δυτική Οχθη: «Νεκρός 13χρονος Παλαιστίνιος από ισραηλινά πυρά»

Δυτική Οχθη: «Νεκρός 13χρονος Παλαιστίνιος από ισραηλινά πυρά»

Το αγόρι, που ονομάζεται Γκασάν Γκαρίμπ Ζαχράν, φέρεται να πυροβολήθηκε θανάσιμα στην πόλη Ντέιρ Αμπου Μασάλ, στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ισραηλινός στρατός σκότωσε σήμερα έναν 13χρονο Παλαιστίνιο, κοντά στην πόλη της Ραμάλα, στη Δυτική Οχθη, σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Από την πλευρά του, ο στρατός του Ισραήλ επιβεβαίωσε ότι οι δυνάμεις του πυροβόλησαν Παλαιστινίους, που πετούσαν πέτρες εναντίον των οχημάτων τους.

Το αγόρι, το οποίο ονομάζεται Γκασάν Γκαρίμπ Ζαχράν, πυροβολήθηκε στην πόλη Ντέιρ Αμπου Μασάλ, στην κατεχόμενη από το Ισραήλ, Δυτική Οχθη. Το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA μετέδωσε πως οι ισραηλινές δυνάμεις άνοιξαν πυρ εναντίον παιδιών, τραυματίζοντας σοβαρά τον Ζαχράν.

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Palestinian Medical Complex στη Ραμάλα, όπου υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα.

Από την πλευρά του, ο ισραηλινός στρατός ανέφερε σε μια ανακοίνωση πως ένα πλήθος Παλαιστινίων «πετούσε πέτρες εναντίον ισραηλινών οχημάτων, παρακείμενων στην περιοχή Ντέιρ Αμπου Μασάλ. Οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας που βρίσκονταν στο σημείο απάντησαν πυροβολώντας προς τους τρομοκράτες. Ως αποτέλεσμα, ένας από τους τρομοκράτες επλήγη».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, Reuters
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT