Η Νάνσι Πελόζι καλεί τον Μπάιντεν να επανεξετάσει την υποψηφιότητά του

Η Νάνσι Πελόζι καλεί τον Μπάιντεν να επανεξετάσει την υποψηφιότητά του

«Η Πελόζι είναι η πιο υψηλόβαθμη πολιτικός των Δημοκρατικών που έχει μέχρι στιγμής καλέσει τον Μπάιντεν να σκεφτεί να αποχωρήσει», σχολιάζουν οι New York Times

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η 84χρονη Νάνσι Πελόζι, πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, βουλευτής από το 1987 έως και σήμερα και επί σειρά ετών σύμμαχος του Τζο Μπάιντεν, κάλεσε σήμερα τον 81χρονο ηγέτη των Δημοκρατικών να επανεξετάσει την προεδρική υποψηφιότητά του υποστηρίζοντας ότι «ο χρόνος τελειώνει» και ότι ο Μπάιντεν πρέπει να λάβει μια απόφαση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Morning Joe» του δικτύου MSNBC, η Νάνσι Πελόζι είπε ότι θα στηρίξει τον Τζο Μπάιντεν «ό,τι και αν εκείνος αποφασίσει».

Ωστόσο, η ίδια υπογράμμισε ότι θα ήθελε να ξαναρχίσουν οι συνομιλίες αναφορικά με το πολιτικό μέλλον του Μπάιντεν έπειτα από τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα στην Ουάσιγκτον.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της εν λόγω Συνόδου, ο 81χρονος Μπάιντεν πρόκειται αυτήν την Πέμπτη να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, την πρώτη έπειτα από το –προβληματικό για τον ίδιο και τους Δημοκρατικούς– προεδρικό ντιμπέιτ της 27ης Ιουνίου ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Η Πελόζι είναι η πιο υψηλόβαθμη πολιτικός των Δημοκρατικών που έχει μέχρι στιγμής καλέσει τον Μπάιντεν να σκεφτεί να αποχωρήσει», σχολιάζουν οι New York Times.

Με πληροφορίες από New York Times

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT