Βρετανία: Συνελήφθη ο δράστης της τριπλής δολοφονίας με βαλλίστρα

Βρετανία: Συνελήφθη ο δράστης της τριπλής δολοφονίας με βαλλίστρα

Eπειτα από εκτεταμένη έρευνα, ο 26χρονος Κάιλ Κλίφορντ βρέθηκε τραυματισμένος

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο καταζητούμενος για την τριπλή δολοφονία με βαλλίστρα στο Μπούσεϊ της Βρετανίας, συνελήφθη από τις Aρχές, στο βόρειο Λονδίνο.

Eπειτα από εκτεταμένη έρευνα, ο 26χρονος Κάιλ Κλίφορντ βρέθηκε τραυματισμένος. Οι αστυνομικοί δεν χρειάστηκε να ανοίξουν πυρ, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, που εκτιμά πως ο δράστης γνώριζε τα θύματά του – τη σύζυγο του σχολιαστή αγώνων του BBC, Τζον Χαντ, καθώς και δύο κόρες του. Στην παρούσα φάση, ο ύποπτος λαμβάνει ιατρική βοήθεια για τα τραύματά του.

Η ντετέκτιβ Τζαστίν Τζένκινς, από τη Μονάδα Αντιμετώπισης Εγκλήματος έκανε λόγο για «μια απίστευτα δύσκολη στιγμή για την οικογένεια των θυμάτων», κάνοντας έκκληση «να γίνει σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή, καθώς συνειδητοποιούν τι έχει συμβεί». Η ίδια διευκρίνισε πως δεν αναζητείται κάποιο άλλο άτομο για την τριπλή δολοφονία.

Το βράδυ της Τρίτης, οι τρεις γυναίκες, ηλικίας 25, 28 και 61 ετών, βρέθηκαν «πολύ σοβαρά τραυματισμένες» από αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο. Λίγο αργότερα υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT