Κίνα: Το NATO να σταματήσει να υποκινεί σύγκρουση

Κίνα: Το NATO να σταματήσει να υποκινεί σύγκρουση

«Το NATO θα όφειλε να σταματήσει να υπερβάλλει για τη λεγόμενη κινεζική απειλή και να σταματήσει να υποκινεί σύγκρουση και αντιπαλότητα, ανέφερε σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε στις Βρυξέλλες εκπρόσωπος της κινεζικής διπλωματικής αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ενωση

28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κίνα κάλεσε το NATO να σταματήσει να «υποκινεί σύγκρουση», μετά τις έντονες επικρίσεις της δυτικής στρατιωτικής συμμαχίας, που κατηγόρησε το Πεκίνο πως παρέχει κρίσιμης σημασίας βοήθεια στη Ρωσία στο πλαίσιο του πολέμου που διεξάγει στην Ουκρανία.

«Το NATO θα όφειλε να σταματήσει να υπερβάλλει για τη λεγόμενη κινεζική απειλή, να σταματήσει να υποκινεί σύγκρουση και αντιπαλότητα, και να κάνει περισσότερα για να συνεισφέρει στην ειρήνη και στη σταθερότητα στον κόσμο», ανέφερε σε ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε στις Βρυξέλλες εκπρόσωπος της κινεζικής διπλωματικής αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Με πληροφορίες από AFP, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT