Επιθέσεις με drone δέχθηκε το Ισραήλ από τον Λίβανο – Ενας τραυματίας

Επιθέσεις με drone δέχθηκε το Ισραήλ από τον Λίβανο – Ενας τραυματίας

Η υποστηριζόμενη από το Ιράν Χεζμπολάχ του Λιβάνου και το Ισραήλ ανταλλάσσουν πυρά εδώ και σχεδόν εννέα μήνες σε εχθροπραξίες που εξελίσσονται παράλληλα με τη σύγκρουση στη Γάζα, αυξάνοντας τους φόβους για ολοκληρωτικό πόλεμο

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρκετά μη επανδρωμένα αεροσκάφη προερχόμενα από τον Λίβανο επιτέθηκαν στο Ισραήλ σήμερα, Πέμπτη, όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός, ενώ ο επικεφαλής των τοπικών αρχών δήλωσε στο ισραηλινό Channel 12 ότι ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά.

Η υποστηριζόμενη από το Ιράν Χεζμπολάχ του Λιβάνου και το Ισραήλ ανταλλάσσουν πυρά εδώ και σχεδόν εννέα μήνες σε εχθροπραξίες που εξελίσσονται παράλληλα με τη σύγκρουση στη Γάζα, αυξάνοντας τους φόβους για ολοκληρωτικό πόλεμο μεταξύ των βαριά οπλισμένων αντιπάλων.

Ο στρατός ανέφερε ότι, εκτός από τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που έπεσαν, αναχαιτίστηκαν «εναέριοι στόχοι από τον Λίβανο, που εντοπίστηκαν να κινούνται προς το ισραηλινό έδαφος».

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT