Αγγλία: Ανθρώπινα λείψανα σε βαλίτσες στη γέφυρα Κλίφτον

Αγγλία: Ανθρώπινα λείψανα σε βαλίτσες στη γέφυρα Κλίφτον

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βρετανική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό μετά τον εντοπισμό δύο βαλιτσών που πιστεύεται ότι περιέχουν ανθρώπινα λείψανα στην κρεμαστή γέφυρα Κλίφτον στο Μπρίστολ, στη νοτιοδυτική Αγγλία.

Η αστυνομία ανέφερε ότι είχε λάβει μια αναφορά για έναν άνδρα με μια βαλίτσα που συμπεριφερόταν ύποπτα στη γέφυρα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, αλλά όταν έφτασε είχε ήδη φύγει. Μια δεύτερη βαλίτσα βρέθηκε επίσης σε κοντινή απόσταση.

Οι βαλίτσες πιστεύεται ότι περιείχαν ανθρώπινα λείψανα, ανέφερε η αστυνομία.

«Πρόκειται για ένα πολύ ανησυχητικό περιστατικό και αναγνωρίζω πλήρως την ανησυχία που θα προκαλέσει στις κοινότητές μας», δήλωσε η εκτελούσα χρέη διοικητή του Μπρίστολ και πρόσθεσε: «Αμεση προτεραιότητά μας είναι να εντοπίσουμε τον άνδρα που μετέφερε τις βαλίτσες στη γέφυρα, να ταυτοποιήσουμε τους νεκρούς και να ενημερώσουμε τους συγγενείς τους».

Η αστυνομία δήλωσε ότι μιλάει με τον οδηγό του ταξί που μετέφερε τον άνδρα στη γέφυρα και έχει κατασχέσει το όχημα.

Ενα από τα πιο αναγνωρίσιμα ορόσημα του Μπρίστολ, η κρεμαστή γέφυρα κατασκευάστηκε με βάση σχέδιο του διάσημου μηχανικού του 19ου αιώνα Ισαμπάρντ Κίνγκντομ Μπρούνελ και εγκαινιάστηκε το 1864.

Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT