Τριπλό φονικό στη Βρετανία: O ύποπτος «δεν μπορεί να μιλήσει με τους αστυνομικούς»

Τριπλό φονικό στη Βρετανία: O ύποπτος «δεν μπορεί να μιλήσει με τους αστυνομικούς»

Επειτα από πολύωρο ανθρωποκυνηγητό, ο 26χρονος Κάιλ Κλίφορντ εντοπίστηκε τραυματισμένος σε κοιμητήριο στο Ενφιλντ, σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από την πόλη Μπούσεϊ. Παραμένει σε «σοβαρή» κατάσταση

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε «σοβαρή» κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται ο ύποπτος για το τριπλό φονικό με τη βαλλίστρα, με θύματα μία μητέρα και τις δύο κόρες της, μέλη οικογένειας του σχολιαστή του BBC, Τζον Χαντ.

Οπως ανέφερε την Πέμπτη η βρετανική αστυνομία, οι Αρχές δεν μπορούν προς το παρόν να ανακρίνουν τον 26χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε χθες τραυματισμένος σε κοιμητήριο στο Ενφιλντ, στο βόρειο Λονδίνο.

Επειτα από ανθρωποκυνηγητό που διήρκεσε σχεδόν ένα 24ωρο, ο Κάιλ Κλίφορντ βρέθηκε σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από την πόλη Μπούσεϊ, όπου σημειώθηκε το έγκλημα.

Τα θύματα ήταν ηλικίας 25, 28 και 61 ετών. Η τριπλή δολοφονία συγκλόνισε τη Βρετανία, με την υπόθεση να πρωταγωνιστεί σήμερα στα πρωτοσέλιδα των περισσότερων εφημερίδων.

Ο ύποπτος «βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε σοβαρή κατάσταση και δεν μπορεί να μιλήσει με τους αστυνομικούς», επισημαίνει η αστυνομία του Χερτφορντσάιρ σε σχετικό δελτίο Τύπου. Με την έρευνα να συνεχίζεται και τις Αρχές να βάζουν στο μικροσκόπιο μία κατοικία στο Ενφιλντ, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε μία βαλλίστρα.

«Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου επίθεση και είμαστε αποφασισμένοι να διαλευκάνουμε όλες τις συνθήκες για τα γεγονότα που συνέβησαν εκείνο το βράδυ και τα γεγονότα που ακολούθησαν», δήλωσε ο Ρομπ Χάολ, υπεύθυνος της μονάδας που αναλαμβάνει όλα τα μεγάλα εγκλήματα για το Μπεντφορντσάιρ, το Κεϊμπριτζσάιρ και το Χερτφορντσάιρ.

Την Πέμπτη, μια τελετή στη μνήμη των τριών θυμάτων πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Σεντ Τζέιμς στο Μπούσεϊ. Πολλοί άνθρωποι άφησαν λουλούδια και μηνύματα κοντά στην οικία των θυμάτων.

«Σηκώνουμε τον βαρύ σταυρό του πένθους και προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί κάτι τόσο σκληρό και απάνθρωπο συνέβη στην κοινότητά μας», δήλωσε ο αιδεσιμότατος Ντέιβιντ Στίβενσον ενώπιον του πλήθους που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT