Τραμπ: «Είναι «ασφαλής» λέει η Μυστική Υπηρεσία

Τραμπ: «Είναι «ασφαλής» λέει η Μυστική Υπηρεσία

«Διενεργείται έρευνα της μυστικής υπηρεσίας και θα δημοσιοποιηθούν περισσότερες πληροφορίες όταν είναι διαθέσιμες», διευκρίνισε εκπρόσωπος του ομοσπονδιακού σώματος

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντόναλντ Τραμπ «είναι ασφαλής» αφού τέθηκαν σε εφαρμογή επιπρόσθετα μέτρα φύλαξής του μετά το συμβάν σε προεκλογική συγκέντρωση στην πολιτεία Πενσιλβάνια, όπου ακούστηκαν εκπυρσοκροτήσεις, ανακοίνωσε η μυστική υπηρεσία, ένα επίλεκτο ομοσπονδιακό αστυνομικό σώμα αρμόδιο για την προστασία προσωπικοτήτων.

«Διενεργείται τώρα έρευνα της μυστικής υπηρεσίας και θα δημοσιοποιηθούν περισσότερες πληροφορίες όταν είναι διαθέσιμες», διευκρίνισε εκπρόσωπος του ομοσπονδιακού σώματος μέσω X.

Νωρίτερα, πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας πλαισίωσαν τον υποψήφιο για να τον προστατεύσουν με τα σώματά τους όταν ακούστηκαν εκπυρσοκροτήσεις και τον απομάκρυναν εσπευσμένα από τη σκηνή στην εκδήλωση, με τον πρώην πρόεδρο να έχει μικρή ποσότητα αίματος στο δεξί του αυτί και στο πρόσωπο, φωνάζοντας με τη γροθιά υψωμένη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT