Νέο μήνυμα Τραμπ μετά την απόπειρα εναντίον του – «Δεν φοβόμαστε, ο Θεός απέτρεψε το αδιανόητο»

Νέο μήνυμα Τραμπ μετά την απόπειρα εναντίον του – «Δεν φοβόμαστε, ο Θεός απέτρεψε το αδιανόητο»

«Δεν φοβόμαστε, αντιθέτως  παραμένουμε ακλόνητοι στην πίστη μας»

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντόναλντ Τραμπ διεμήνυσε σε νέο διαδικτυακό του μήνυμα μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του πως ανυπομονεί να μιλήσει από το Ουισκόνσιν, όπου θα διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών.

«Μόνο ο θεός απέτρεψε το αδιανόητο από το να συμβεί» ανέφερε, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για τις ευχές και την υποστήριξή του. 

«Αυτή τη στιγμή, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να είμαστε ενωμένοι και να δείξουμε τον πραγματικό μας χαρακτήρα ως Αμερικανοί, παραμένοντας δυνατοί και αποφασισμένοι», ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτηση του στο Truth Social.

«Δεν φοβόμαστε, αντιθέτως παραμένουμε ακλόνητοι στην πίστη μας και σταθεροί απέναντι στην κακία. Η αγάπη μας στα άλλα θύματα και τις οικογένειές τους» ανέφερε ο ίδιος. 

Είναι η δεύτερη ανάρτησή του από τότε που τραυματίστηκε από τα πυρά ενός 20χρονου, σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια το Σάββατο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT